Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Alt om tag – udskiftning, renovering, beregning af pris – læs mere om tag her: Her på Tagpris.dk finder du al den information, som du har brug for, hvis du overvejer at få lagt nyt tag. Du kan læse mere om de forskellige tagtyper og finde relevante dokumenter, som du kan bruge, hvis du skal have lagt nyt tag.

Læs mere om de mange forskellige tagtyper her

Tag – beregning af pris

Du kan også bruge vores automatiske prisberegner til at få en overslagspris på dit nye tag. Det er nemt og går hurtigt – du skal blot indtaste dine specifikationer og ønsker til et nyt tag, så får du en prisberegning tilsendt i løbet af få minutter. Prøv vores tagprisberegner i dag og få en vurdering af udgifterne, hvis dit tag skal udskiftes. Prisen er selvfølgelig kun et overslag, og hvis du ønsker et specifikt tilbud på et nyt tag eller andet tagarbejde, anbefaler vi, at du får besøg af en fagmand, som kan se på dine behov og komme med et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Når du har brugt vores prisberegner, tilbyder vi at sende en håndværker ud til dig til et uforpligtende møde. Her kan du få en fagmand til at tage et kig på dit tagprojekt og komme med et uforpligtende tilbud på det arbejde, som du skal have udført. Det er selvfølgelig ganske gratis at få besøg af en tagmand fra tagpris.dk, og det kan være første skridt i retning af nyt tag til din bolig.