Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Alt om tagpap – holdbarhed, pris og dine muligheder

Taglægning med tagpap er utroligt populært. Det er en relativt billig tagløsning, og tagpap er desuden meget fleksibelt. Her hos Tagpris.dk finder du masser af information om tagpap og andre tagtyper. Læs mere her og træf det rigtige valg til dit nye tag.

Læs mere om tagpap og andre tagtyper her

Tagpap – holdbarhed og muligheder

Et nyt tag af tagpap er en fleksibel løsning – tagpap kan skæres og formes, præcis som du ønsker det, og det er relativt nemt og hurtigt at montere. Samtidig er tagpap billigt at fremstille, og det gør tagpaptag til den absolut billigste løsning til nyt tag. Men tagpap behøver ikke være en kedelig og karakterløs løsning – med det nye Shingles tagpap kan du få et tagpaptag med en flot struktur og finish.

Hvad koster et nyt tag med tagpap?

Prisen for tagpap pr. m2 er lav i forholdt til andre tagtyper. Den specifikke pris afhænger selvfølgelig helt af dit aktuelle projekt, og for at få en præcis pris på nyt tagpaptag skal du have besøg af en kvalificeret fagmand. Du kan hurtigt og nemt få et prisoverslag på nyt tag af tagpap her på sitet – indtast dine informationer og modtag vores prisberegning i løbet af få minutter. Når du har modtaget et prisoverslag fra Tagpris.dk, får du også tilbudt besøg af en lokal håndværker, der kan tage en snak med dig om dine ønsker til nyt tag – håndværkeren giver også gerne et specifikt tilbud på nyt tag af tagpap.