Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

B6 tagplader – et populært og holdbart valg B6 tagplader er udbredte over hele landet, og er den type tag, du oftest ser i parcelhusområder, på landejendomme og i industri. Taget har et pænt og harmonisk udtryk, der passer godt til de fleste danske parcelhuse, og det er endvidere en billig tagtype med lang holdbarhed og mange andre gode egenskaber. B6 tagplader er derfor et godt valg, hvis du skal have nyt tag.

Læs mere om b6 tagplader og andre tagtyper her

Overvejer du b6 tagplader til et nyt tag?

B6 tagplader er lavet af bølgeeternit, som er et stærkt og vejrbestandigt materiale. Tagpladerne er fremstillet af fibercement, der sammen med bølgeformen er med til at sikre en stor vejrbestandighed og holdbarhed. I dag fås b6 tagplader desuden i en lang række forskellige farver, så du kan vælge det tag, som passer bedst til din bolig. B6 tagplader er overfladebehandlede i seks forskellige farver og fås også med en ubehandlet cementgrå farve. Størrelsen på b6 tagplader er 1090×1220 mm.

Prisen på et nyt tag med b6 tagplader

Har du brug for et overslag på prisen for b6 tagplader til dit nye tag? Det får du nemt og hurtigt her på Tagpris.dk. Brug vores prisberegner og indtast dine specifikationer, så sender vi dig en overslagspris på e-mail i løbet af få minutter. Vi tilbyder også et uforpligtende besøg af en lokal fagmand, der kan rådgive dig om b6 tagplader og andre belægningstyper, og kan give dig et konkret tilbud på dit tagprojekt.