Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

B7 tagplader – et populært valg, hvis du skal have nyt tag B7 tagplader produceres af den danske producent Cembrit, der tilbyder en række forskellige profiler inden for bølgeeternitplader. Taget er fremstillet i fibercement, som er et stærkt og holdbart materiale, og b7 tagplader fås i en række forskellige farver, så du også kan finde en type, der passer perfekt til din bolig og din smag. Læs mere om tagtyperne i prisberegneren her

Skal du vælge b7 tagplader til dit nye tag?

B7 tagplader ser du på en stor del af danske ejendomme, og det er et typisk valg til parcelhuse, fritidshuse og carporte. Bølgeprofilen giver et roligt og harmonisk udtryk, som passer godt til den enkle, danske byggestil, og tagpladerne fås i 5 diskrete farver: sortblå, rødbrun, teglrød, mokka og antracit. Da et bølgeeternittag er et let tag, kan det lægges uden undertag og sætter ikke store krav til din tagkonstruktion. B7 tagplader er anvendelige ned til en taghældning på 14 grader, og et tag af eternitplader har en levetid på ca. 20-25 år.

Prisen på b7 tagplader

Prisen på b7 tagplader er relativt lav i forhold til de fleste andre tagtyper. Det gør b7 tagplader til et økonomisk fornuftigt valg, når du skal have nyt tag. Tagplader har dog også en noget kortere levetid, som selvfølgelig også skal tages med i dine overvejelser.

Her på Tagpris.dk kan du nemt og hurtigt beregne din pris for et nyt tag med b7 tagplader eller en anden type tagbelægning. I vores online prisberegner indtaster du dine specifikationer, og så sender vi dig et prisoverslag pr. e-mail i løbet af få minutter.

Det er vigtigt at sige, at der selvfølgelig kun er tale om en overslagspris, som kan variere en del fra den aktuelle pris, da det kræver en fagmand til at bese dit projekt. Oftest oplever vores kunder, at et besøg fra en fagmand fra Tagpris.dk resulterer i et tilbud på en lavere pris, end den de fik i vores prisberegner. Tag er et stort projekt – kom godt i gang med hjælp fra Tagpris.dk