Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hos Tagpris.dk har vi specialiseret os i at formidle kontakt til kompetente fagfolk over hele landet. Derfor kan du trygt stole på vores prisberegning på nyt tag kommer til at stemme temmelig godt overens med den endelige pris.

Uanset hvilke typer tag dit hus er belagt med – eller du ønsker det skal være belagt med fremover – kan du nemt udfylde vores prisberegner og dertil hørende kontaktformular. Tænker du eksempelvis på at anskaffe dig et nyt tag af stål, kan vi let formidle kontakt til en kompetent fagmand i dit nærområde. Det gælder uanset om du ønsker et tag produceret af Lindab ståltag, tag fra Profilmetal eller Jydsktagteknik.

Det samme gælder for enhver anden type tagbeklædning. Selv stråtag. Den endelige pris aftales naturligvis mellem dig og din håndværker, men den vil formentlig ligge rimelig tæt på den pris vi beregner til dig. Vores vejledende pris er baseret på et landsgennemsnit, så variansen, i forhold til et konkret tilbud, er ofte afhængig af hvor i landet du bor og kompleksiteten i dit aktuelle tagprojekt.

Pris på nyt tag

Alle og enhver – både ejere af huset, såvel som forbipasserende – sætter pris på synet af et smukt nyt tag. Men hvor prisen på den æstetiske værdiforøgelse er uden sammenligningsmulighed, kan den økonomiske pris have større betydning for valg af materiale etc.

I vores gennemgang af de mange forskellige tagtyper får du hurtigt et overblik over økonomi, samt levealder, for de forskellige belægnings typer til tag. Her har du mulighed for at orientere dig om forskellige tagtyper – og forhåbentlig få indsnævret valgmulighederne til et par typer.

Ekstra faktorer såsom miljøvenlighed, forøgelse af gensalgsværdi og æstetiske præferencer kan jo hurtigt spille ind. Vi ruster dig til hurtigt og effektivt at træffe det valg. Beregn pris på nyt tag her på siden. Det er nemt, gratis og helt uforpligtende.