Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et nyt tag?

Når man skal i gang med at udskifte taget på sit hus, kan det være lidt af en jungle at orientere sig mellem de mange typer af tag og derfor også mellem markedets mange tilbud.

Tagpris.dk gør den proces meget nemmere at undersøge prisen på dit nye tag. Dels ved at tilbyde dig den information du har brug for til at vælge den rette type tag. Dels ved at sørge for at beregne det bedst mulige prisoverslag, samt formidle kontakten til de mest kompetente håndværkere i dit nærområde.

Det er med andre ord rigtig nemt, at få et tilbud på nyt tag. Prisen vil selvfølgelig variere en del, alt afhængig af hvilken type tag du vælger og naturligvis størrelsen på dit tag.

Vores fornemste opgave er at formidle den mest relevante viden og de bedst mulige kontakter, så du får det bedste grundlag for at vurdere om prisen er rigtig, når du skal indhente tilbud fra en håndværker.

Et konkret tilbud på dit nye tag

Hvad koster det at udskifte et tag? Når man overvejer at få monteret sit drømme-tag, er der en del faktorer at tage stilling til. Først og fremmest er der naturligvis typen af tagbelægning. Dét valg kan selvfølgelig træffes udelukkende under hensyn til tagets udseende, men mange vælger også efter andre kriterier. Det kan eksempelvis være holdbarhed eller energivenlighed.

Hver type af tagbelægning har selvfølgelig både fordele og ulemper, hvilket du let kan danne dig overblik over, når du klikker på artikler omhandlende de enkelte typer. Alt afhængig om du f.eks. vælger eternit, tegl, strå eller tagpap vil prisen variere.

Når du udfylder prisberegneren på Tagpris.dk, vil du blive kontaktet af vores dygtige medarbejdere. Du er dermed sikret personlig vejledning og i sidste ende den bedst mulige pris. Vores samarbejdspartnere er alle dygtige og professionelle håndværkere, så du garanteres et veludført stykke arbejde.