Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Beregn din tagpris online – det er gratis og tager kun 2 minutter!

Tagpris.dk hjælper dig godt i gang med dit tagprojekt. Her på sitet kan du nemt og hurtigt beregne din tagpris – du indtaster dine informationer, og vi sender beregningen på din tagpris direkte til din indbakke i løbet af få minutter.

Læs mere om tagpris for forskellige tagtyper

Udregn din tagpris pr. m2

Et nyt tag er et stort projekt, og de fleste vil gerne have en fornemmelse af, hvad et nyt tag koster, før de går videre i deres overvejelser. Det får du mulighed for her på Tagpris.dk. Her kan du udregne din tagpris pr. m2 og indtaste andre væsentlige faktorer som f.eks. tagtype, isolering, nye kviste osv.

Få en billig tagpris med et uforpligtende møde

Når du har modtaget en mail fra Tagpris.dk med en onlineberegning af din tagpris, vil vi efterfølgende tilbyde dig et møde med en lokal fagmand. Det er en helt gratis service, som giver dig mulighed for at få en mere præcis tagpris på dit projekt, og som munder ud i et konkret og selvfølgelig helt uforpligtende tilbud.

Lad os hjælpe dig med at få en konkurrencedygtig tagpris

Du er altid velkommen til at ringe til os på 50 37 50 56, hvis du har brug for en beregning af din tagpris. Så sender vi en dygtig lokal tagekspert på besøg, så I sammen kan få en snak om dine ønsker og behov – og hvad det i sidste ende kommer til at koste.