Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.254 anbefalinger
På platformen har vi 97.793 håndværkere
Vi har indsamlet 374.668 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt tag af bølgeeternit? Start dit tagprojekt på Tagpris.dk

På Tagpris.dk finder du information, inspiration og indblik i prisniveaerne, når du skal have nyt tag.

Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne priser på lægning af bølgeeternit og andre typer tagbelægning. Indtast din opgave i beregneren sammen med din kontaktoplysninger – så får du din vejledende pris på et nyt bølgeeternittag pr. mail med det samme.

Du kan finde information om bølgeeternit, dets fordele og ulemper samt andre informationer her.

Priser på lægning af bølgeeternit

Bølgeeternit er en relativt billig tagtype, som giver et tag med et diskret og harmonisk udtryk, der passer godt til de fleste skandinaviske huse. Bølgeeternit er et oplagt valg til ny tagbelægning på parcelhuse, fritidshuse, landejendomme og lignende.

Bølgeeternit er desuden en let tagtype, og stiller derfor ikke store krav til din tagkonstruktion. Bølgeeternit har desuden gode egenskaber, når det kommer til at sikre et godt indeklima.

Prisen på et tag med bølgeeternit afhænger bl.a. af typen og producenten, men uanset hvilken type du vælger, får du et flot, vejrbestandigt og holdbart tag til en relativt lav pris.

Få et tilbud på et nyt tag med bølgeeternit

Når du har indtastet din opgave i vores prisberegner, sender vi dig en vejledende pris pr. mail med det samme. Prisen er selvfølgelig kun et overslag, og derfor tilbyder vi samtidig et møde med en lokal håndværker, der kan bese dit kommende tagprojekt.

Vi sørger for at ringe dig op – du behøver ikke selv gøre andet end at indtaste din opgave og dine kontaktoplysninger i beregneren.

På den måde får du nemt et konkret, konkurrencedygtigt tilbud, når du skal have nyt tag med bølgeeternit.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte og høre mere om vores gratis service. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.