Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad et built up tag koster? Prøv vores online prisberegner og beregn en pris på et nyt built up tag med det samme – helt gratis og uforpligtende.

Et built up tag – også kaldt et build-up tag – er et helt fladt tag, som er beklædt med tagpap og oftest har et isolerende lag under tagpappet.

Du beregner en pris på et built up tag sådan:

  1. Vælg ‘Fladt tag/built up tag’ under ‘Nyt tag’.
  2. Vælg hvor mange lag tagpap, der skal monteres.
  3. Vælg, hvor tykt det isolerende lag skal være.
  4. Indtast opgavens mål.
  5. Klik på ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.

Du vil nu modtage prisen på dit built up tag pr. mail.

Ønsker du udelukkende at beregne en pris på udskiftningen af tagpap på dit nuværende built up tag – altså renoveringen af dit built up tag – så kan du vælge ‘Ingen efterisolering’.

Hvordan konstrueres et built up tag?

Før i tiden blev et built up tag konstrueret, så det var helt fladt. Dette førte dog ofte til at vand og smeltevand ikke kunne løbe væk fra taget. Derfor er det nu påkrævet at bygge flade tage med en lille taghældning.

Et built up tag udføres ved at dække det flade tag med flere lag tagpap. Ofte vælger man også at isolere tagfladen – nogle gange med isoleringsbatts og andre gange med perlegrus og asfalt.

Indhent et tilbud på et nyt built up tag

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et møde med en lokal tagdækker, som kan give et uforpligtende tilbud på dit nye built up tag eller renoveringen af dit nuværende built up tag.

Mødet, som vi tilbyder at arrangere, vil foregå med en af vores samarbejdspartnere fra din landsdel. Fagmanden vil komme hjem til dig og besigtige din tagopgave. Efter mødet vil fagmanden udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud på din tagopgave.

Du kan få et møde ved at beregne en pris på et built up tag med vores prisberegner og indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren – vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt herefter.

Du kan læse en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.