Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.043 anbefalinger
På platformen har vi 97.681 håndværkere
Vi har indsamlet 372.928 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Danflock tagsten, når du sætter pris på dit tag!

Hvis du overvejer at udskifte dine tagsten og gerne vil have den rigtige løsning til en god pris, bør du kigge på den type sten til dit tag, der er udviklet af danske Danflock. Hvorfor? Blandt andet fordi den pris du ender op med at betale bliver lavere, da Danflock’s system til at montere tagstenene ikke kræver et undertag. Monteringssystemet er nemlig nogle specielle strips, der mest af alt minder om velcro.

Når taget er leveret og monteret, har det den fordel at dit hus stadig kan ’ånde’. Lukningssystemet tillader nemlig ikke at sne og regn slipper ind, men til gengæld slipper både fugt og kondens nemt ud.

Med andre ord er det en holdbar løsning, der ikke behøver at blive for dyr. Dette vil du opleve, når du udfylder vores prisberegner og vi beregner en pris på nyt tag til dig. Vores online tilbud er selvfølgelig kun vejledende, så den endelige pris aftaler du med den specifikke håndværker, vi finder til dig.

At vælge tagsten til dit tag er ikke bare et spørgsmål om pris

Selvfølgelig skal man tage mange faktorer i betragtning før man udskifter sit tag. Det rent æstetiske udtryk, altså form og især farve, er selvfølgelig super vigtige for Jeres endelige beslutning. Heldigvis fås tagsten, der bruger Danflocks system, med to forskellige overfladebehandlinger: Protector og glat. Vigtigere er det dog, at teglstenenes farve også kan varieres alt efter smag og behag.

De mange valgmuligheder – p.t. er der ni forskellige farver tilgængelige – kan give Jeres hus lige netop dét finish, I ønsker. Der er ingen tvivl om, at når Jeres nye hustag er færdigmonteret og beklædt med smukke tagsten, bliver det en skøn oplevelse at nyde morgenkaffen i haven.

Er det dyrt at udskifte tagsten?

Når man indhenter et online tilbud på sit tag, kan den beregnede pris nogle gange virke voldsom. Dér skal man tænke på, at det også er en langsigtet investering i huset. Alt andet lige er det jo ikke bare æstetikken – men også indeklima og husets generelle tilstand – der forbedres væsentligt, når man udskifter sit tag.

Prøv at indhente tilbud på montering via vores prisberegner. Tagpris.dk sikrer dig, at du kan beregne hvad det koster hos de aller dygtigste håndværkere i netop dit område.