Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.035 anbefalinger
På platformen har vi 97.692 håndværkere
Vi har indsamlet 372.796 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad et Decra-ståltag koster? Prøv vores online beregner, og få prisen pr. mail med det samme – nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Et Decra-ståltag er et billigere alternativ til det traditionelle tegltag. Decra er et danskproduceret tagmateriale fra Icopal og fås i farver og udformninger, der minder om tegltaget, men med mere ensartede linier og større diversitet i overfladebehandlingen.

Et Decra-ståltag er hurtigt at lægge, og det vejer ikke så meget som andre tagtyper. Dette bevirker bl.a., at det ofte kan lægges direkte ovenpå et eksisterende tag.

Du kan læse mere om Decra-ståltag her – Tagtype.

Decratag fås i 3 overordnede stilarter

  • Decra Classic: Som navnet antyder, er Decra Classic det oprindelige produkt.Tagpladerne har her et rustikt og klassisk stenlook og er udformet i de traditionelt udseende bølger. Decra Classic fås i flere forskellige organiske farver, heriblandt rød, rødbrun, grøn og sort mv.
  • Decra Elegance: Dette produkt er ståltagets pendant til glaserede tagsten. Tagpladerne har her en blank overflade og fås bl.a. i vinrød, skovgrøn, terracotta, kastanie, grafit og sort. Visse af tagpladerne fås tillige med en mat overfladebehandling.
  • Decra Stratos: Stratos er den mere moderne valgmulighed, da den ikke er udformet i den bølgende, traditionelle stil, men derimod i skarpe og lige linier.

Indhent et tilbud på et nyt Decra-ståltag

Da vi ved, at mange af vores brugere ikke kun har brug for en vejledende pris på et nyt Decra-ståltag, men også et konkret tilbud på et nyt decratag, tilbyder vi gratis hjælp til at komme godt videre med projektet.

Vi tilbyder – som en gratis og uforpligtende service – at arrangere et møde med en tagspecialist hjemme hos dig.

Vi samarbejder med fagpersoner og tagfirmaer i hele landet og kan derfor altid sætte dig i kontakt med en lokal fagmand, som kan give et godt, konkurrencedygtigt tilbud på dit nye decratag.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.