Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt Tag? Find den bedste tagberegner her!

Hos Tagpris.dk opererer vi med mange samarbejdspartnere blandt nogle af landets dygtigste håndværkere, så du altid garanteres den bedst mulige service når du skal have lavet tag. Vores tagberegner anvender også oplysninger fra håndværkere i hele landet, hvormed prisoverslaget du får tilsendt er baseret på et landsgennemsnit.

Når du beregner pris på nyt tag, får du dermed et estimat der formentlig ligger sig tæt op ad den endelige pris. Vores online tilbud på tag er jo ikke den endelige pris. Den aftaler du naturligvis med den erfarne håndværker, vi formidler kontakten til.

Arbejdet skal gøres! Taget skal jo udskiftes, eller etableres fra start, uanset hvilken udbyder du vælger. Så hvorfor ikke lade os gøre det besværlige arbejde, med at orientere sig, for dig? Tagpris.dk er ikke forhandler af bestemte materialer – eller proponenter for én bestemt løsning – så du garanteres upartisk og uvildig gennemgang af muligheder for ny tagbelægning.

Taget. Find den rette pris.

Det er altså super let at navigere rundt her på siden og finde al relevant viden om taget. Både med hensyn til informationer om hvilke typer tag der findes. Men også: Hvor meget koster det at udskifte taget?

Når du er færdig med at kigge på de forskellige typer, har truffet en beslutning – og blevet enig med konen/manden – mangler du blot at udfylde vores tagberegner. Rent funktionelt er den meget nem at gå til. Udfyld prisberegneren for tagtyper med ganske få klik. Tilføj dine kontaktoplysninger. Så vil du modtage et 100% uforpligtende tilbud pr. mail.

Kort tid efter vil du blive kontaktet telefonisk af en af vore særdeles kompetente medarbejdere. Gennem en god dialog om dine specifikke behov, kan vi derefter garantere du får kontakt til den helt rigtige fagmand. Vores tagberegner er dermed en nem, hurtig og gratis måde at påbegynde udskiftning af taget.