Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.043 anbefalinger
På platformen har vi 97.681 håndværkere
Vi har indsamlet 372.928 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad et nyt tag med eternit bølgeplader koster? Prøv vores online prisberegner og få prisen på din tagopgave nu – hurtigt, nemt og uforpligtende.

Bølgeplader i eternit er et godt valg, når du gerne vil have en enkel og billig tagløsning, der samtidig sikrer et godt indeklima. Bølgetagplader i eternit er en meget populær form for tagbeklædning, der især vælges til mindre huse – såsom parcelhuse – og erhvervsejendomme.

Indtast din opgave sammen med dine kontaktoplysninger i beregneren, så får du din vejledende pris på et nyt bølgeeternittag med det samme – så enkel er vores prisberegner. Beregneren er helt gratis at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser på ny tagbeklædning, som du har brug for.

Du kan finde en grundigere vejledning til din prisberegning her.

Et tag med bølgeplader i eternit er et let tag

Bølgetagplader i eternit er meget lettere end tegl, betontegl og andre tagtyper – derfor kræver et nyt tag i eternit heller ikke nær så meget af din tagkonstruktion.

På trods af bølgepladernes lethed har de alligevel meget gode isolerende evner. Samtidig med dette lader bølgeplader i eternit også taget ånde, hvilket sikrer et godt og sundt indeklima i huset.

Læs mere om fordelene og ulemperne ved et eternittag her.

Beregn en pris og book et møde om dit nye tag i eternit

Som en gratis service til vores brugere, tilbyder vi at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på et nyt tag med eternitbølgeplader.

Et møde med en tagdækker er den eneste måde, hvorpå du kan få vished om den bedste tagløsning samt den endelige pris på dit tagprojekt og finde det bedste tilbud på din nye tagbeklædning.

Vi samarbejder med tagspecialister over hele landet, og vi kan derfor altid sætte dig i kontakt med en lokal tagspecialist, som kan komme hjem til dig og se på din tagopgave.

Vores formidlings- og tilbudsservice er altid helt gratis og uforpligtende for vores brugere.

Læs mere om vores gratis service her.