Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Eternittagplader er en god løsning, når du gerne vil have ny tagbeklædning, der er fleksibelt, billigt og slidstærkt.

Vil du gerne vide, hvad ny tagbelægning med tagplader i eternit koster, så prøv vores online prisberegner.

Indtast din opgave med de relevante detaljer og mål i beregneren sammen med din mailadresse – så får du din vejledende pris på et nyt tag med eternittagplader pr. mail med det samme.

Der er altid gratis og helt uforpligtende at anvende vores beregner, og du er naturligvis velkommen til at beregne flere priser på ny tagbeklædning, hvis du gerne vil sammenligne prisniveauer og tagløsninger.

Om tagplader i eternit

Eternitplader fremstilles af materialet eternit, der også kaldes fibercement. Før i tiden plejede man at anvende asbest under fremstillingen af eternitplader, men dette er afskaffet på grund af asbestens sundhedsskadelige effekt.

Nutildags fremstilles eternittagpladerne i stedet ved hjælp af cellulosebaserede fibre og mineraler, der gør tagpladerne fleksible og slidstærke.

Tagplader i eternit har både brandhæmmende og isolerende kvaliteter, men lader alligevel huset ånde, hvilket sikrer et god indeklima.

Læs mere om eternittagplader her – Tagtyper.

Book et møde og indhent et tilbud på et nyt tag med eternittagplader

Da vi ved, at mange af vores brugere ikke kun har brug for en vejledende pris på et nyt eternittag, men også et konkret tilbud, tilbyder vi gratis hjælp til at indhente et tilbud på dit nye tag.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger vi derfor for at ringe dig op snarest muligt, for at vejlede dig om dine muligheder. Når det er ønsket og relevant, tilbyder vi at arrangere et møde med en tagmand, der kan give et godt tilbud på dit nye eternittag.

Vores service er landsdækkende, og vi kan altid sætte dig i kontakt med en fagmand fra dit eget lokalområde, som kan komme hjem til dig og se på dit tagprojekt personligt.

Du kan finde mere information om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.