Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne have indblik i, hvor meget et nyt tag i eternitskifer koster? Prøv vores online prisberegner, og få din pris med det samme!

Eternitskifer – også kaldet kunstskifer – er et billigere alternativ til et tag i naturskifer. Eternitskifertaget har typisk naturskiferen farve, form og overfladetekstur, men er en lettere tagtype og kan derfor lægges på tage med lavere taghældning.

Kunstskifer fremstilles af eternit, der også kaldes fibercement. Materialet består af cellulosebaserede fibre og mineraler, der bl.a. har en brandhæmmende effekt.

Du kan læse mere om eternitskifertage her – Tagtype.

Sådan beregner du en pris på et nyt eternitskifertag

  1. Start med at vælge hældningen på dit tag.
  2. Vælg så ‘Skifereternit’ som tagbeklædning.
  3. Vælg, om taget også skal efterisoleres.
  4. Indtast opgavens mål og antal.
  5. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du modtager nu din vejledende pris eternitskifertag pr. mail.

Få et møde og indhent et tilbud på dit eternittag

Det du får, når du anvender beregneren, er en vejledende pris på et nyt tag i eternitskifer. Da vi ved, at mange af vores brugere også har brug for et konkret tilbud på et nyt eternitskifertag, tilbyder vi desuden gratis hjælp til dette.

Med vores gratis mødeservice kan du hurtigt og nemt få arrangeret et møde med en lokal tagspecialist, som kan komme hjem til dig og se på din tagopgave. Efter mødet sammensætter fagmanden et konkurrencedygtigt tilbud på dit nye eternittag, som du er fri til at takke ja eller nej til.

For at booke dit møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren – en af vores medarbejdere vil kontakte dig snarest muligt herefter.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.