Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Tagpris.dk er det perfekte sted at starte, når du ønsker at danne dig et overblik over mulighederne for at få et nyt tag. Der er mange materialetyper at vælge imellem, og hvert materiale har naturligvis både fordele og ulemper, alt afhængig af om man prioriterer pris, æstetik, bæredygtighed, levetid eller gensalgsværdi for huset.

At træffe det rigtige valg for netop dit tag, kan derfor synes svært. Men sådan behøver det ikke at være! Her på siden finder du nemt de informationer (tagtyper) du har brug for, så du hurtigere kan nå frem til en beslutning om din nye belægning til nyt tag.

Hvilke tagplader findes der?

Uanset hvilke af ovennævnte kriterier du tillægger betydning for valg af nyt tag er det let at gå til. Såfremt prisen har stor betydning, er det en god idé at overveje tagpap eller ståltag af den ene eller anden variant. Har indeklimaet højeste prioritet, er det ikke helt dumt at kigge på de forskellige typer eternit.

Såfremt du satser på at et nyrenoveret tag bidrager til gensalgsværdi, bør du helt sikkert kigge på tegl. Idet tegl er en klassisk tagbelægning til huse i Danmark – og dermed ofte betragtes som den mest æstetiske type tag – er der ingen tvivl om at det er en god investering. Tegl har også den suverænt længste levetid, og dermed garanti, af samtlige typer tagplader.

Beregn pris på tagplader

Når du er færdig med at orientere dig i udvalget af materialer, er det hurtigt og nemt at udfylde vores prisberegner med de relevante oplysninger.

Du vil herefter blive kontaktet telefonisk af en af vore kompetente medarbejdere, der vil tage højde for dine individuelle ønsker og dernæst sørge for at skabe kontakt mellem dig og en erfaren fagmand, der kan udføre levering og montering af dit ny tag.

Husk på at det er gratis og uforpligtende at bruge vores beregningsservice.