Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

På Tagpris.dk finder vi nemt den rette tagmand til dig og din tagtype.

Vi har stor erfaring i at arrangere møder mellem fagfolk og private, der skal have udskiftet deres tag.

På Tagpris.dk kan du udregne priser for at få lagt nyt betontegl, ståltag, bølgeeternit, tagpap, lertegl, skifer, stråtag eller zinktag.

Du indtaster oplysningerne om dit tag i prisberegneren øverst på siden og modtager efterfølgende en vejledende pris på et nyt tag pr. mail. Prisberegningen giver dig en god idé om, hvad et tagprojekt indebærer og koster.

Få arrangeret et møde med en lokal taglægger

Det er meget svært at udregne en nøjagtig pris, der udelukkende baserer sig på grove tal. Derfor tilbyder vi at arrangere et første møde med en dygtig og kvalificeret tagmand. Ofte vil et aktuelt tilbud fra en tagmand ligge lavere, end den pris du får fra prisberegneren. Den er nemlig udregnet efter højeste fællesnævner på landsplan.

Til mødet vil tagmanden besigtige opgaven og give et konkret tilbud på at lægge et nyt tag på din bolig. Mødet og tilbuddet er gratis og uforpligtende!

Tagpris.dk er en god måde at komme i gang med sit tagprojekt.

Det eneste, du skal gøre, er at foretage en beregning, så vil vi kontakte dig telefonisk og tilbyde at arrangere et møde med en god håndværker fra lokalområdet. Du slipper dermed for selv at skulle bruge en masse tid på at opstøve en tagmand – det ordner vi alt sammen for dig.

Det er nemt, effektivt og hurtigt.