Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.043 anbefalinger
På platformen har vi 97.681 håndværkere
Vi har indsamlet 372.928 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Få et tilbud på betontegl:

Den suverænt billigste løsning, såfremt man ønsker tegl på sit tag, er tegl lavet af beton. Betontegl har den fordel, at de er meget nemmere at montere på taget end traditionelle tegl. Udover at selve materialet er billigere, sparer man også på arbejdslønnen.

Hvis du er her for at undersøge prisen på tegltag, eller at beregne en pris der er så lav som muligt, bør du også overveje at få et tilbud på betontegl. Rent visuelt er det svært at se forskel på betontegl og lertegl, så dit hus’ skønhed behøver ikke at lide under valget af beton frem for ler. Opsætning af betontegl kan desuden foregå ved hjælp af det danske monteringssystem, Danflock. I det tilfælde sparer man penge på etablering af undertag.

Det skal dog nævnes at forudsætningen, for at betontegl kan etableres forsvarligt, er at tagkonstruktionen er lige. På et gammelt hus, hvor taget formentlig har givet sig lidt, vil det være en god idé at overveje et undertag.

Pris på betontegl

Da betontegl fås i flere forskellige farver og med mange forskellige typer finish, vil det være en god idé at udfylde Tagpris.dk’s prisberegning og få et online tilbud på betontegl. Vi har nemlig gjort det væsentligt lettere at navigere i junglen af valgmuligheder. Ydermere har du den fordel, at vores prisberegning er uforpligtende for dig som kunde.

Du vil efterfølgende blive kontaktet personligt pr. telefon og kan derigennem få yderligere vejledning, så du er sikker på at træffe det rigtige valg. Tjek også prisen på almindelige tegl af ler, og du vil opleve en væsentlig besparelse i dine samlede udgifter, hvis du vælger beton når du skal have udskiftet dit tag. Hvis du er i tvivl om de specifikke forskelle på betontegl og lertegl, kan du læse det i denne artikel.