Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Tjek prisen hos os og få besked med det samme:

Skal du have nyt tag, og ønsker at finde frem til, hvad det koster – gerne så billigt som muligt! – kan Tagpris.dk hjælpe dig et godt stykke hen af vejen. Tagpris.dk har mange års erfaring i tilbuds- /prisberegning inden for tagudskiftninger og tagrenoveringer.

På Tagpris.dk kan derfor nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde frem til, hvad et nyt tag koster, og hvordan du kan få et billigt nyt tag. Ved hjælp af vores tilbudsberegner ovenfor kan du på 2 minutter finde frem til, hvad et nyt tag koster.

Det gode ved denne løsning er, at du kan beregne mere end ét tilbud og sammenligne priserne på et billigt nyt tag på en nem og enkel måde. For at finde frem til hvad et nyt tag koster, er det vigtigt, at du først finder frem til den korrekte Tagtype for det nye tag. Hvis du ønsker, det skal være et billigt nyt tag, skal du kigge på de tagtyper, der ikke kræver konstruktionsændringer.

Få et møde med en taglægger

For at finde frem til et billigt nyt tag anbefaler vi, at du tager et gratis og uforpligtende møde med én af vores tag-samarbejdspartnere. Denne vil kunne rådgive dig omkring valg af nyt tag og hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Og husk, at et sådan tag-møde ikke koster dig noget. Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf: 7022 8014, og få aftalt et tag-møde med det samme.