Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Phønix tag

Der findes mange forskellige løsninger til at beklæde dit tag, men der er ingen tvivl om tagpap er den ubetinget mest fleksible løsning. Producenten Phønix leverer tagpap i høj kvalitet og Tagpris.dk kan naturligvis sætte dig i kontakt med en håndværker, der anvender netop det produkt. Selve producenten har taget navn efter den græske sagnfugl.

Det kunne også staves Fønix tag, Føniks tag eller Phøniks tag – men den nuværende måde lægger sig tæt op ad den oprindeligt græske. Tagpap er et prisbilligt produkt, der er lavet ud af en blanding af gummi og polyester, med et tættende lag af bitumen (også kaldet naturasfalt).

Tagpap er relativt let at opsætte for en fagmand, og har stor fleksibilitet hvad angår udformning. Er dit hus lidt ukorrent, eller planlægger du kreative udformninger af dit tag, er tagpap formentlig det idéelle materialevalg.

Phønix tagpap

Den vigtigste bestanddel af tagpappen er ubetinget bitumen laget. Først og fremmest fungerer det som vandafvisende lag, hvilket i sagens natur er en kæmpe fordel når man skal etablere tag velegnet til det danske klima. Bitumen har også andre positive egenskaber. Den isolerende effekt tillader stadig stor fleksibilitet i tagpappens udformning, og er alligevel resistent overfor kraftige påvirkninger. Selv fortyndet svovlsyre og andre uorganiske syrer bider ikke på bitumen.

Dog har bitumen ikke en chance hvis det kommer i kontakt med saltpetersyre eller koncentreret svovlsyre… Men hvad har det, på den anden side?

Tagpap fra Phønix er produceret i Danmark og du er derfor sikret at den overholder en vis kvalitativ standard, sammenlignet med andre – måske billigere – tagpap mærker. I sidste ende anbefaler vi dog, at du taler med den håndværker, vi formidler kontakten til om det specifikke mærke- og materialevalg.

Vore samarbejdspartnere er alle dygtige fagfolk, så deres mening bør også vægtes højt. Uanset hvilket mærke tagpap du måtte ønske, kan du nemt, gratis og uforpligtende bruge vores prisberegner. I forbindelse med din beregning vil du blive ringet op af en af vores dygtige rådgivere der kan tilbyde dig at få arrangeret et håndværkermøde med en lokal tagmand. Tagpris.dk gør det nemt og effektivt at komme i gang med dit tagprojekt.