Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Shingles tag er et glimrende tagpap produkt

De fleste kender den gængse tagpap, der som regel leveres i ruller. Et tag belagt med tagpap, har derfor som regel et udseende uden synlige strukturer, mønstre eller lignende.

Ønsker man en tagpapbelægning med et visuelt anderledes udtryk, er produktet Shingles en glimrende mulighed. Shingles tagpap leveres nemlig ikke i ruller, men i mindre stykker der kan have forskellige geometriske udformninger. Et Shinglestag er derfor en tagpapvariant, der giver dit tag et særpræg ud over det sædvanlige.

Levering og montering af Shingles tag er udpræget et job for erfarne håndværkere! Shingles tagpap lægges nemlig i lag, så det er vigtigt at arbejdet er af høj standard. Ikke bare af hensyn til indeklima og generel tæthed, men også i forhold til tagets æstetiske udtryk. Shingles har været brugt i udlandet i mange år, men er mindre kendt i det danske tag-landskab.

Hos Tagpris.dk kan vi med sikkerhed formidle kontakt til en erfaren tagdækker, der kan lægge netop det Shingles-mønster, du måtte ønske på dit tag.

Hvilke typer tagpap findes der?

Egentlig ikke så mange. Tagpap ér tagpap, og som regel lavet på en base af polyester og gummi med et lag af naturasfalt (Bitumen) ovenpå.

Shingles tagpap er imidlertid bygget lidt anderledes op: Her anvendes i stedet en base af glasfilt, med en belægning der er lavet af naturskifer. Dette har ingen konsekvenser for belægningens levetid, sammenlignet med traditionel tagpap, men tillader altså producenterne at udforme pladerne i flere – og mere interessante – faconer.

Garantien på et tag leveret med Shingles er omkring 10 år, hvilket stemmer nogenlunde overens med andre tagpapprodukter. Ligesom med anden tagpap kan der tilkøbes op til 15 års garanti.

Hos Tagpris.dk kan du nemt, gratis og uforpligtende udfylde vores prisberegner og beregne en vejledende pris på et tagpaptag. Du vil i forbindelse med din prisberegning blive kontaktet af en af vore medarbejdere som kan tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en erfaren håndværker i dit område. Kom i gang med din tagrenovering, beregn en vejledende pris her