Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Ibf betontagsten er populære i Danmark

Der er stor forskel i pris på beton og tegl. Pris på beton er generelt meget lavere, samtidig med, at du får de samme gode egenskaber, som har gjort tegl så populært. Derfor er ibf betontagsten en super god løsning, hvis du skal have nyt tag. Stenene ligner tegl til forveksling, og i lighed med tegl får du en imponerende lang levetid med minimal vedligehold.

Fordele og ulemper ved ibf betontagsten

Ibf betontagsten har den klassiske s-profil, som du kender fra lertegl, og producenten har udviklet en række forskellige produkter. Fokus er på let og hurtig oplægning, lang levetid og smukt udtryk. Derfor fås ibf betontagsten også med en række forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige tagsten til dit hjem. Tagsten fra ibf er belagt med et acrylatmateriale, der er med til at beskytte dit tag mod alger, kalk og mos.

Ibf tagsten – udregn din pris på nyt tag her

Her på sitet kan du nemt, hurtigt og uforpligtende få en vurdering af prisen på dit nye tag. Uanset om du vælger beton eller tegl. Du indtaster dine oplysninger i vores prisberegner, og vi sender dig en overslagspris per e-mail. Nemmere bliver det ikke! Når du har modtaget vores prisberegning, vil vi kontakte dig med et gratis og uforpligtende tilbud på besøg fra en lokal tagekspert – sammen kan I tage en snak om de forskellige typer ibf tagsten og dine ønsker til nyt tag. Til slut vil du få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på dit tagarbejde.

Find information om alle tagtyperne i prisberegneren her – Tagtyper