Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Ibf tagsten til dit nye tag:

Ibf tagsten er populære, danskproducerede betontagsten med en rolig og harmonisk profil, der klæder de fleste danske boliger. Ibf tagsten er i gennemfarvet, overfladebehandlet beton. Overfladebehandlingen i acrylat sikrer beskyttelse mod mos, alger og kalkudfældning og sikrer desuden en smuk farve og overflade. Mere information om Ibf tagsten og andre tagtyper

Ibf tagsten – et smukt og holdbart valg

Hvis du vælger ibf tagsten til dit nye tag, får du 30 års garanti – det er din garanti for en tagbelægning i høj kvalitet og med stor vejrbestandighed og høj levetid.

Et nyt tag med ibf tagsten kræver minimum 15 graders taghældning ved undertag og minimum 20 graders taghældning ved understrygning.

Udregn prisen på nyt tag med ibf tagsten

Ibf tagsten er en holdbar og økonomisk løsning, hvis du skal have nyt tag. Du får mange af de samme kvaliteter som i de klassiske lertegl, men til en meget lavere pris. Et nyt tag er altid et stort projekt, og det kan være en hjælp at få et indledende prisoverslag, så du har en fornemmelse af, hvad et nyt tag koster.

Prisberegneren her på Tagpris.dk tager udgangspunkt i den information, som du selv indtaster, og sender dig i løbet af få minutter en vurdering af prisen på nyt tag med ibf tagsten. Der er selvfølgelig kun tale om en overslagspris.

Vi vil efterfølgende tilbyde dig et besøg af en lokal fagmand, der kan tage en snak med dig om dine ønsker og behov og give et uforpligtende, konkret tilbud på nyt tag. Du er også velkommen til at kontakte os direkte, så hjælper vi dig godt i gang med dit nye tagprojekt.

Find vores kontaktoplysninger og telefontider her – Kontakt.