Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Når man mangler en håndværker til at få leveret og monteret nyt tag, kan det, man kalder ham, variere. Alt efter hvilken type belægning man ønsker og selvfølgelig også afhængig af hvem man selv er.

En håndværker, der specialiserer sig i at arbejde med tage, kan således have et helt bestemt navn. Hvis det er en der arbejder med stråtag, kalder man det en ”tækker”.

Tagmand er et lidt bredere udtryk, der sådan set også kunne gælde en tækker. Mere oplagt er det at sidestille ”tagmand” med f.eks. ”tagdækker”, ”tagbelægger” eller simpelthen ”tagarbejder”.

På Tagpris.dk er du – uanset navnet – garanteret, at den håndværker vi formidler kontakt til har en høj faglig standard. Hvilken type tagmand, der imødekommer dine individuelle behov, afhænger naturligvis af arbejdsopgavens art.

Når du bruger vores prisberegner på tagmand kan du hurtigt indtaste de relevante oplysninger. Du vil modtage et vejledende prisoverslag pr. mail på din indtastede opgave. Den online beregnede pris er som regel nogenlunde i overensstemmelse med den endeligt forhandlede pris. Altså en god måde at undersøge prisniveauet på at få lagt et nyt tag.

Tagmand pris

Prisen modtager du pr. mail og det er værd at bemærke vores service er gratis og uforpligtende. Vi har længere tids erfaring med branchen og véd derfor hvilke tagdækkere leverer et solidt stykke arbejde.

Den enkelte tagmand kan være en smule dyrere end vores beregnede pris, men da den baseres på et landsgennemsnit er det sjældent meget… og rent faktisk bliver det lige så ofte billigere! I guiden omkring tagtyper finder du hurtigt de relevante informationer du måtte have brug for, for at være i stand til at træffe en velfunderet beslutning. Udfyld derefter vores prisberegner, så du kan få et vejledende online tilbud på tagmand.