Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du vide, hvad et nyt Decra ståltag koster? Beregn en pris på et Decra-tag med vores online prisberegner og få svaret med det samme.

Prisberegneren på Tagpris.dk er helt gratis og uforpligtende at anvende, og du må beregne lige så mange priser på Decra-tag og andre tagtyper, som du har brug for.

Husk at det, du beregner, er en vejledende pris, og ikke et tilbud på et Decra ståltag. Ønsker du et tilbud på din tagopgave, så kan du få dette efter en besigtigelse af en fagmand.

Om Decra ståltag

Decra er et dansk produceret ståltag, der har været i produktion siden 70’erne. Når du vælger et Decra-tag, leveres det med 30 års garanti fra producenten.

Et Decra-tag er et let tag. Derfor vil det i mange tilfælde kunne lægges direkte ovenpå din nuværende tagdækning. Det traditionelle Decra ståltag har en stengrå, rød eller sort farve og har en klassisk bølget form, men de seneste produkter fås i mange farver, mønstre og former.

Ståltag lægges på mange forskellige bygningstyper i dag. Decra ståltag passer både til erhvervsbyggeri og privatboliger. Hos Tagpris.dk kan du beregne prisen på, hvad det koster at få lagt et nyt decra ståltag på din bolig eller en anden ejendom. Lægningen af et nyt Decra-tag udføres af erfarne fagmænd, og vi har, i vores netværk af samarbejdspartnere, en række lokale håndværkere på tværs af landet, der kan varetage opgaven.

Læs mere om Decra ståltag her

Beregn en pris – Book et møde – Indhent et tilbud

En prisberegning på Tagpris.dk er vejledende, og vi anbefaler derfor altid, at man taler med en professionel fagmand direkte, hvis man overvejer at få lagt et nyt Decra ståltag.

Som en gratis service tilbyder Tagpris.dk at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal fagmand, som kan udarbejde et tilbud på dit nye ståltag og samtidig vejlede og rådgive dig om dit tagprojekt.

Når du beregner en pris på et nyt tag, sørger vores kundeservicemedarbejder derfor for at ringe dig op hurtigst muligt for at tilbyde dig at arrangere dit gratis møde.

Hvis et gratis møde ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vi ringer dig op.

Læs mere om Tagpris.dk og vores service her.