Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hjælp til at finde en taglægger:

Går du og overvejer, om det er på tide at få lagt nyt tag. Leder du efter en billig taglægger, kan Tagpris.dk hjælpe dig.

Tagpris.dk kan arrangere et møde med en lokal taglægger. Via prisberegneren, her på sitet, kan du udregne en pris på lægning af nyt tag til din bolig.

Lægning af et nyt tag er en omstændig affære, der let kan blive en uoverskuelige opgave at få startet. Tagpris.dk er en let og enkel metode til at få startet din tag renovering.

Altid en lokal billig taglægger

Vi samarbejder med en række taglæggere på tværs af landet, så du vil altid blive sat i kontakt med en billig lokal taglægger. Vi arrangerer mødet med den lokale taglægger, der vil komme på besøg og besigtige opgaven. Efter besøget vil han kunne sammenfatte et konkret tilbud til dig, på at få lagt et nyt tag på din bolig.

Vi kan arrangere møder med taglæggere inden for en bred vifte af tagtyper. Tegltag, zinktag, eternitskifer, naturskifer, betontegl, tagpap, ståltag, bølgeeternit og stråtag.

Vi samarbejder med dygtige og kompetente taglæggere indenfor alle tagtyper, og vi kan derfor altid finde frem til en taglægger, der matcher dine behov.