Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster nye kviste på taget? Brug vores gratis online prisberegner, og få tilsendt en vejledende pris på nye kviste pr. mail.

Kviste fås i mange forskellige udformninger, størrelser og stilarter. I prisberegneren kan du se tegninger af de forskellige kvist-typer. Når du vælger en kvist, er det ikke kun vigtigt at tage højde for de tekniske detaljer, men også for det rent visuelle.

En ny kvist kan både give bedre pladsudnyttelse og bedre lysindfald, men den påvirker også indtrykket af dit hus. En velvalgt kvist til dit tag vil derfor ofte også øge salgbarheden af huset.

Med beregneren kan du både beregne priser på nyetablering af kviste og renovering af dine nuværende kviste.

Læs mere om tagkviste her – Opgavetype.

Hvorfor etablere kviste?

  • En ny kvist gør det muligt at udnytte flere af loftsrummets kvadratmeter til beboelse.
  • Nye kviste byder på mere handlefrihed mht. boligindretningen. Der kan blandt andet indrettes kontorplads eller placeres en sofa mm. i kvist-arealet.
  • Med en kvist får man et bedre lysindfald i loftsrummet og et bedre udsyn over haven/nabolaget.
  • En eller flere velvalgte, flotte kviste vil øge husets salgbarhed.

Få et tilbud på dine nye kviste med vores gratis service

Vi ved, at en vejledende pris på en ny kvist ikke altid er det eneste, vores brugere har behov for. Derfor tilbyder vi også, som en gratis og uforpligtende service, at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på en ny kvist.

Efter vil din prisberegning vil en af vores medarbejdere derfor ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder og – når det er ønsket og relevant – tilbyde dig at arrangere et personligt møde med en lokal fagmand.

Fagmanden kommer hjem til dig, ser på din opgave og vejleder dig om dine muligheder. Efter mødet vil fagmanden sammensætte en konkurrencedygtigt tilbud på opgaven, som du nu er fri til at takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.