Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du at få etableret nye tagkviste eller renoveret de nuværende? Prøv vores online prisberegner, og få prisen på nye tagkviste med det samme – hurtigt, nemt og helt uforpligtende.

Tagkviste kan nyetableres på huse med skrå tage, udskiftes eller renoveres for at øge tagetagens anvendelighed og husets værdi.

En flot tagkvist kan nemlig ikke alene gøre livet inde i huset bedre, den kan også præge det overordnede visuelle indtryk af dit hus set udefra og gøre det mere attraktivt for fremtidige købere.

I prisberegneren kan du se tegninger af de forskellige tagkvist-typer, som du kan beregne priser på her på siden. Du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til, hvis du gerne vil sammenligne de forskellige løsninger.

Du kan læse mere om tagkviste her – Opgavetype.

Fordelene ved at etablere tagkviste

  • En tagkvist giver bedre udnyttelse af beboelsesarealet.
  • Tagkviste giver et godt lysindfald og en god udsigt.
  • Tagkviste giver større muligheder mht. boligindretning – du vil være mindre begrænset af de skrå vægge i lokalet.
  • Flotte og velvalgte tagkviste vil oftest øge din boligs salgbarhed.

Indhent et tilbud på nye tagkviste med vores gratis service

Vores prisberegner kan kun levere en vejledende pris på en ny tagkvist, da den naturligvis ikke kan tage højde for din boligs specifikke forhold.

Derfor tilbyder vi også – som en helt gratis og uforpligtende service – at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på nye tagkviste.

Efter din prisberegning sørger vi derfor for at ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder og (når det er ønsket og relevant) at tilbyde dig et møde med en lokal fagmand fra dit lokalområde, som kan give et godt tilbud på din opgave.

Vi samarbejder med fagpersoner over hele landet, og vil derfor altid kunne sætte dig i kontakt med en fagmand fra dit eget lokalområde, som har tid og mulighed for at komme ud og kigge på din opgave.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.