Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad det koster at få nye tagsten på taget? Prøv vores online prisberegner og få svaret pr. mail nu!

Med prisberegneren kan du beregne priser på ny tagbelægning med tagsten i ler og beton samt mange andre tagløsninger.

Sådan gør du: Indtast din opgave med de relevante mål i beregneren øverst på siden sammen med dine kontaktoplysninger, og klik på ‘Beregn prisen’ – så modtager du din vejledende pris pr. mail med det samme.

Det er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende at anvende prisberegneren og vores samlede service.

Find en vejledning til din prisberegning her – Vejledning.

Hvilken type tagsten er bedst?

Når man skal vælge tagsten, så har man mange former, farver og materialer at vælge imellem. Tagstenstypen, som du vælger, har både indflydelse på helhedsindtrykket af dit hus, på tagets levetid og på, om du skal etablere undertag ifm. tagdækningen.

  • Vingetagsten eller falstagsten?
    Typisk, når danskerne skal vælge tagstenens udformning, så falder valget på enten vingetagsten eller falstagsten. Du kan også få flade tagsten. Vingetagsten er den traditionelle, danske tagsten, der vælges til næsten alle hustyper, hvor flade tagsten egner sig særligt godt til mere moderne ejendomme.
  • Natur-, glaseret eller engoberet tagsten?
    Tagsten fås i mange farver og med mange former for overfladebehandling. Naturtegl er røde teglsten, der får sin farve fra rødler, hvor glaserede og engoberede tagsten har fået en glasur eller en overfladebehandling, der giver dem en anden farve, en anden tekstur og typisk gør dem mere slidstærke.
  • Vil du gerne have tagsten uden undertag?
    Så kan du med fordel overveje tagsten som Moniers B&C DANFLOCK® (Vælg ‘Betontegl’ i prisberegneren). Her monteres tagstenene ved hjælp af fugebånd, der fungerer nogenlunde ligesom velcro. Tagstenene “klistres” med andre ord på tagspærene ved hjælp af det innovative system.

Er du i tvivl om, hvilken tagsten der er den bedste til dine behov, så spørg gerne din fagmand, når I diskuterer dit tagprojekt – fagmanden har den viden og erfaring, der skal til for sikre dig den bedste tagløsning.

Beregn en pris på nye tagsten og book et gratis møde

Da vores prisberegner kun har muligheden på at levere en vejledende pris på nye tagsten på taget, tilbyder vi som en gratis service at hjælpe dig med at indhente et tilbud på dit nye tag.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger vi derfor for at kontakte dig for at hjælpe dig videre med dit projekt og tilbyde dig at booke et møde med en fagmand fra dit lokalområde.

Fagmanden kommer hjem til dig, beser din tagopgave og får en snak om dine behov og den bedste tagløsning. Herefter sammensætter fagmanden et konkurrencedygtigt tilbud på lægningen af nye tagsten – dette tilbud er du nu fri til at takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis formidlingsservice her – Om Tagpris.dk.