Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du at få lagt et nyt tag i bølgeeternit? Prøv vores online prisberegner og få en vejledende pris på et nyt bølgeeternittag nu.

Bølgeeternit er et populært materiale, der især anvendes på mindre huse, parcelhuse og på erhvervsejendomme. Et bølgeeternittag er en god tagløsning, når man gerne vil have et billigt, enkelt og velisolerende nyt tag.

Det er nemt og hurtigt at beregne en pris på et nyt bølgeeternittag: Bare indtast tagopgaven med alle de tilhørende detaljer og mål sammen med dine kontaktoplysninger, og klik på ‘Beregn prisen’. Herefter modtager du din vejledende pris på et nyt tag i bølgeeternit pr. mail med det samme.

Find en vejledning til din prisberegning her – Vejledning.

Et tag i bølgeeternit sikrer et godt indeklima

Bølgeeternitplader er nutildags fremstillet af et cellulosebaseret materiale – ikke asbest. Asbest blev anvendt før i tiden, men da man opdagede materialets sundhedsskadelige effekt, ophørte man med dette.

Sammensætningen af det materiale, som bølgeeternitpladerne er lavet af – herunder fibre og mineraler – giver materialet fleksibilitet og gør det brandhæmmende.

Med et bølgeeternittag får man en tagløsning, der både er meget isolerende, og som lader huset ånde – dette sikrer et godt indeklima og mindsker risikoen for råd og fugt.

Indhent et tilbud på et nyt bølgeeternittag

Da vores prisberegner kun kan levere en vejledende pris på et nyt tag i bølgeeternit, tilbyder vi også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på et nyt bølgeeternittag – dette er en helt gratis og uforpligtende service til dig!

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger vi derfor for snarest muligt at ringe dig op, vejlede dig om dit tagprojekt og tilbyde dig et møde med en tagspecialist hjemme hos dig.

Vi samarbejder med fagfolk over hele landet, og vil derfor i langt de fleste tilfælde kunne sætte dig i kontakt med en lokal, kompetent tagdækker, som kan give et tilbud på dit nye tag i bølgeeternit.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.