Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Skifereternit er en let og slidstærk form for tagbelægning. Skifereternit kaldes også kunstskifer og er et kunstigt fremstillet alternativt til naturskifer, som er både brandhæmmende og velisolerende.

Nyt skifereternittag – Beregn pris

Vil du gerne vide, hvad et nyt tag i skifereternit koster? Prøv vores online prisberegner og få svaret med det samme.

Indtast din tagopgave og din mailadresse, så sender vi dig din vejledende pris med det samme. Det er enkelt, gratis og uforpligtende.

Prisen, du beregner, er en vejledende pris på et nyt skifereternittag og kan bruges som et udgangspunkt til at sammenligne priser forskellige tagtyper og tilbud. Du vil altså få en pris som du kan bruge som sammenligningsgrundlag, når du skal indhente et tilbud fra en håndværker, samt et beløb du kan anvende, når finansieringen skal aftales mv.

Tagpris.dk samarbejder med erfarne fagmænd

Hos Tagpris.dk samarbejder vi med erfarne fagmænd og tagfirmaer over hele landet. Derfor er vi i stand til at formidle kontakt mellem vores brugere og lokale fagmand, uanset hvor i landet tagopgaven skal udføres.

Når man skal have lagt nyt skifereternit, kan opgaven for nogle virke uoverskuelig. Det er ikke alle, der har indsigt i området eller kender den lokale tagmand.

På visse tider af året kan det tilmed være svært at finde en fagmand, der er i stand til at komme ud og give et tilbud – dette problem er ikke et problem, når du anvender Tagpris.dk’s formidlingsservice.

Beregn en pris på et skifereternittag – Book et møde – Indhent et tilbud

Når du bruger prisberegneren på Tagpris.dk, bliver du tilbudt et møde med en af vores samarbejdspartnere, der vil rådgive og hjælpe dig med at vælge et nyt skifereternittag. Ved et møde med en af vores samarbejdspartnere vil du ofte få besvaret alle dine spørgsmål, og du vil føle dig tryg til at gå i gang med at få lagt nyt skifereternit på taget.

Når samarbejdspartneren har været på besøg, vil du efterfølgende modtage et tilbud på at få lagt et nyt skifereternittag – altså en konkret pris på ny tagbeklædning til din ejendom.