Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad et nyt tag i eternit koster? Prøv vores nemme og hurtige prisberegner, og få prisen på dit eternittag pr. mail med det samme.

Et eternittag er en god løsning, når du gerne vil have et slidstærkt, sikkert nyt tag, der samtidig giver et godt indeklima.

Det er nemt og hurtigt at beregne en pris på et nyt eternittag med vores online beregner:

  1. Indtast din tagopgave med de relevante mål og oplysninger i beregneren øverst på siden.
  2. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast din mailadresse.
  3. Du modtager nu prisen på et nyt tag i eternit pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, du har lyst til.

Hvad er eternit?

Eternit – der også kaldes fibercement – er et slidstærkt materiale, der blandt andet består af fibre og mineraler. Før i tiden anvendte man asbest til fremstillingen af eternit, men da man opdagede asbestens sundhedsskadelige effekt, ophørte man med dette.

Eternit er et særligt godt materiale til tagbeklædning, da det både har brandhæmmende og isolerende egenskaber, men samtidig også lader huset ånde.

Eternitbeklædning fås som den velkendte bølgeeternit, som findes på mange parcelhuse, og som eternitskifer, som er et billigere alternativ til et tag i naturskifer. Du kan beregne priser på begge tagtyper med beregneren.

Du kan læse mere om eternittage her – Tagtyper.

Indhent et tilbud på et nyt eternittag – nemt og hurtigt.

Da vores online prisberegner kun er i stand til at levere en vejledende pris på et nyt eternittag, tilbyder vi også at hjælpe vores brugere med at indhente et konkret tilbud på et nyt tag i eternit.

Dette er altid en helt gratis og uforpligtende service for vores brugere.

Vi sørger derfor for at kontakte dig snarest muligt efter din beregning med henblik på at vejlede dig om dine muligheder og – når det er ønsket og relevant – at arrangere et møde med en fagmand, som kan give et godt tilbud på dit nyt eternittag.

Vi samarbejder med fagmænd i hele landet og kan derfor altid arrangere et møde med en lokal fagmand, som vil komme hjem til dig og se på din tagopgave personligt.

Læs mere om vores gratis formidlingsservice her.