Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et nyt tag til huset? Find svaret med vores online prisberegner på ganske få minutter.

Det er hurtig og nemt at beregne en pris på et nyt hustag – bare indtast din opgave sammen med de relevante mål og din mailadresse, så sender beregneren dig din pris pr. mail med det samme.

Prisen, du modtager, er på levering og professionel montering af et nyt hustag – altså en totalpris inkl. arbejdsløn og prisen på tagmaterialet.

Du kan læse mere om prisberegneren her

Tagbelægningerne i prisberegneren

  • Betontegl: Billigere alternativ til alm. lertegl. Lang levetid og god holdbarhed. Dog et meget tungt tag, som ikke alle tagkonstruktioner kan bære.
  • Bølgeeternit: Billig tagløsning. Velegnet til erhvervsbyggeri og parcelhuse og meget vedligeholdelsesnemt. Tagtypen er forholdsvis let og kan derfor anvendes ved taghældninger på ned til 14 grader.
  • Decra (ståltag): Billig tagløsning. Moderne og vedligeholdelsesnemt med et stort udvalg af farver og overfladebehandlinger.
  • Lertegl – alm. rød tegl: Meget langtidsholdbart med et klassisk dansk udseende. Kræver en smule vedligeholdelse. Relativt tungt tag, der også kræver undertag.
  • Lertegl – glaseret eller engoberet: Overfladebehandlet for at øge styrken og holdbarheden. Denne tagbelægning har endnu længere levetid end naturtegl. Smuk overflade, der giver et klassisk præg, som særligt egner sig til villaer og gamle, herskabelige huse.
  • Skifer – eternitskifer: Billigere alternativ til naturskifer. Tyndere og lettere end naturskifer. Stort udvalg af former og overflader. Kortere levetid end naturskifer.
  • Skifer – naturskifer: Meget vedligeholdelsesnemt og meget lang levetid. Flot, stilrent udseende, men tagbelægningen ligger også i den dyrere kategori.
  • Stråtag: Bæredygtigt og smukt med masser af personlighed. Kræver dog nogen vedligeholdelse og opmærksomhed. Giver et godt indeklima og lader huset ånde.
  • Tagpap: Billigt og hurtigt at lægge på. Ekstremt let og kan derfor anvendes til flade tage. Kan repareres ved påsvejsning af “lapper”, når huller opstår, men har ellers ikke den længste levetid.
  • Zinktag: Bæredygtigt tag. Vedligeholdelsesnemt og i middelklassen, hvad angår prisen. Fleksibelt og formbart tagmateriale. Eksklusivt udseende og lang levetid.

Få et gratis møde og et tilbud på dit nye hustag

Skal du have nyt tag på huset, så er Tagpris.dk et godt sted at starte. Her får du nemlig ikke kun en vejledende pris på det nye hustag – du får også et tilbud om et gratis håndværkermøde, hvor du kan få gode råd og vejledning samt et godt tilbud på det nye tag.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger sammen med din opgave i beregneren vil en af vores medarbejdere sørge for at ringe dig op snarest muligt for at hjælpe dig videre med dit projekt.

Tagpris.dk samarbejder med tagdækkere over hele landet, og vi kan derfor altid arrangere et møde med en lokal tagdækker, som kan komme hjem til dig og få en god snak om dit nye hustag.

Du kan læse mere om vores gratis service her