Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et nyt tag i naturskifer? Med vores online prisberegner får du prisen på dit nye skifertag med det samme.

Prisberegneren er nem og hurtig at anvende. Sådan gør du:

  1. Indtast din opgave i beregneren med de relevante mål og informationer.
  2. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast din mailadresse.
  3. Du modtager nu din vejledende pris på et nyt naturskifertag pr. mail.

Det er altid helt uforpligtende at anvende vores prisberegner, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser på ny tagbelægning, som du har behov for.

Om naturskifer

Naturskifer er en stenart, som findes i naturen – i modsætningen til eternitskifer, som er et kunststof. Skifersten dannes af ler, der har været udsat for pres gennem millioner af år. Skiferstenene er naturligt olieholdige. De suger derfor ikke megen fugt til sig og “afviser” de fleste former for skidt og snavs.

Dette betyder, at et skifertag stort set aldrig har behov for rensning eller maling af nogen art. Naturskifertaget har desuden en særligt lang levetid – lægger du et tag i naturskifer, så kan det faktisk holde i op til 150 år.

Skifer er fra naturens side sort eller “skifergråt”. Sort skifer passer både til klassiske ejendomme og til moderne nybyggeri – et naturskifertag er et meget stilrent tag, der udstråler en sans for kvalitet.

Læs mere om naturskifer her – Tagtype.

Indhent et tilbud på et nyt tag i naturskifer

Da vores prisberegner kun har muligheden for at levere et prisoverslag – en vejledende pris på et nyt naturskifertag – tilbyder vi også, som en gratis service, at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på et nyt tag i naturskifer.

Derfor sørger vi også for at kontakte dig snarest muligt efter din prisberegning for at vejlede dig om dine muligheder og for at tilbyde at arrangere et møde med en fagmand, som kan give et konkurrencedygtigt tilbud på din tagopgave.

Vores mødeservice er altid helt gratis for dig.

Tagpris.dk samarbejder med fagmænd fra alle dele af landet, og vi vil derfor altid sætte dig i kontakt med en fagmand fra dit eget lokalområde.

Du kan læse en vejledning til vores prisberegner og vores gratis service her.