Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du at investere i et nyt ståltag? Prøv vores online prisberegner, og få en vejledende pris på et nyt tag i stål med det samme – helt gratis og uforpligtende.

Et ståltag er et godt valg, hvis du vil have et stilrent, lettere og billigere alternativ til det traditionelle tegltag.

Prisberegneren øverst på siden, som du kan anvende til at beregne en vejledende pris på et tag i stål, tager udgangspunkt i et Decra-ståltag, som er et særligt elegant produkt produceret af danske Icopal.

Det er nemt og hurtigt at beregne din pris: Bare indtast din opgave med de relevante mål, detaljer og oplysninger i beregneren sammen med din mailadresse – så sender vi dig din vejledende pris pr. mail med det samme.

Find en grundigere vejledning til din prisberegning her – Vejledning.

Fordele og ulemper ved et tag i stål

Fordele ved et ståltag:

  • Et ståltag fås i mange forskellige farver.
  • Et ståltag er både enkelt og hurtigt at lægge.
  • Et ståltag er lettere end mange andre tagtyper, og derfor kan det oftest lægges på et tag med en lav taghældning og også ofte direkte ovenpå den eksisterende belægning.
  • Du har mulighed for at vælge imellem en bred vifte af profiler.
  • Et tag i stål har en lang levetid.

Ulemper ved et ståltag:

  • Hvis tagpladerne ikke håndteres korrekt, kan der opstå rustskader med tiden.
  • I visse tilfælde kan farverne falme med tiden.
  • Hvis stålpladerne monteres forkert, kan der opstå kondensproblemer.

Du kan læse mere om ståltage her.

Beregn en pris og indhent et tilbud på et nyt ståltag

Som en gratis og uforpligtende service til vores brugere, tilbyder vi ikke alene at hjælpe dig med at få en vejledende pris på et nyt ståltag, men også et konkret tilbud.

Derfor sørger vi for at kontakte dig snarest muligt efter din prisberegning for at tilbyde dig at arrangere et personligt møde med en fagmand. Fagmanden kommer hjem til dig, ser på din tagopgave og udarbejder så et godt, konkurrencedygtigt tilbud på dit nye ståltag.

Dette er en gratis service – du betaler ikke noget for mødet, og er et møde ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.