Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster et nyt stråtag? Find svaret med vores online prisberegner på 2 min. – hurtigt, nemt og helt uforpligtende.

Et nyt stråtag kan både etableres på moderne, nybyggede ejendomme og på klassiske bindingsværkshuse og landejendomme.

Strå er et vedligeholdelsesnemt og miljøvenligt tagmateriale, og selvom vi ofte forbinder det med stokroser og landidyl, kan et tag i strå have både et stilet og moderne præg.

Det er nemt at beregne en pris på et nyt stråtag: Bare indtast din opgave og de relevante mål i prisberegneren sammen med din mailadresse – så får du prisen på dit nye tag i strå pr. mail med det samme.

Fordelene ved et nyt stråtag

  • Strå giver et godt indeklima.
  • Strå har en god isoleringsevne.
  • Stråtag er miljøvenlige .
  • Et stråtag har en lang holdbarhedstid.

Vær dog opmærksom på, at stråtagets tagrygning skal udskiftes, når den er nedslidt, samt at eventuelle huller bør tætnes med det samme for at undgå råd og svamp.

Beregn en pris og indhent et tilbud

Når du beregner en vejledende pris på et nyt stråtag med vores prisberegner, er det, du modtager, en vurdering af prisniveauet for opgavetypen.

Prisberegneren har ikke mulighed for at tage højde for alle aspekter af dit tagprojekt – derfor tilbyder vi også, som en gratis service, at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på et nyt stråtag.

For at få et gratis møde med en tagtækker, behøver du kun indtaste dine kontaktoplysninger sammen med din tagopgave i beregneren – herefter sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Når vi kontakter dig, tilbyder vi at arrangere et møde med en lokal tagtækker hjemme hos dig. Denne vil kunne bese din opgave og give dig et konkurrencedygtigt tilbud på dit nye stråtag.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.