Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad et nyt tag koster? Prøv vores online prisberegner og få prisen pr. mail nu.

Vores beregner er hurtig, nem og helt uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser på ny tagbelægning, som du har brug for.

Indtast din tagopgave og opgavens mål sammen med dine kontaktoplysninger, så får du din pris på et nyt tag tilsendt pr. mail.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores gratis service her.

Vores gratis service er landsdækkende

Vores prisberegner har naturligvis kun muligheden for at levere en vejledende pris på et nyt tag. Derfor tilbyder vi, som en gratis service til vores brugere, at hjælpe med at finde en fagmand, som kan give et konkret tilbud på et nyt tag.

Vores service er landsdækkende – det betyder, at vi kan formidle kontakt til fagmænd i Storkøbenhavn, på Sjælland, Fyn, i Jylland og på langt de fleste af øerne.

Vi samarbejder kun med professionelle tagspecialister og tagfirmaer, som kan give gode, konkurrencedygtige tilbud på nye tag og andre byggeprojekter.

Sådan får du et tilbud på et nyt tag

Når du indtaster dine opgave og dine kontaktoplysninger i beregneren, så sørger en af vores medarbejdere for at kontakte dig snarest muligt og hjælpe dig videre med dit tagprojekt.

Når det er ønsket og relevant, vil medarbejderen tilbyde at booke et personligt møde med en lokal tagspecialist hjemme hos dig. Denne service koster ikke noget og er helt uforpligtende.

Hvis et møde ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Fagmanden kommer så hjem til dig og ser på din opgave. Herefter udarbejder han et tilbud på dit nye tag, som du frit kan takke ja eller nej til.

Læs mere om Tagpris.dk og vores gratis service her.