Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt tag i betontegl

Betontagsten er et godt alternativ til traditionelle teglsten. De ligner dem i en sådan grad, at det kan være svært at se forskel for et utrænet øje. Fordelen er bl.a., at betontagsten – også kaldet betontegl – er væsentligt billigere end almindelige tagsten af ler.

Et nyt tag i betontegl er en langtidsholdbar investering, der er velegnet til det danske vejr. Derudover har du mange flere farvemuligheder, når du vælger betontagsten i forhold til f.eks. almindelige teglsten.

Læs mere om tagtyperne og tagmaterialerne her.

Beregn hvad det koster at få lagt et nyt betontegl-tag her

Prisen, der bliver beregnet via vores prisberegner, er en overslagspris. Prisberegneren kan kun give en indikation af prisniveauet for det nye betontegl-tag. For dig, der går i overvejelses- eller budgetfasen, er det en nem og hurtig måde at finde frem til en god ca.-pris.

Et konkret tilbud på et nyt tag af betontagsten kræver en besigtigelse af en fagmand.

Få besøg af en lokal tagdækker

Start dit tagprojekt igennem Tagpris.dk, og lad os arrangere de indledende møder. Du vælger selv tidspunkt for mødet, og fagmanden kommer hjem til dig.

Hvis du overvejer at få lagt et nyt tag i betontegl, kan vi sætte dig i kontakt med en dygtig håndværker til opgaven. Det er en gratis og uforpligtende service, som vi tilbyder vores brugere.

Vi samarbejder med tagdækkere over hele Danmark, så du vil altid få besøg af en lokal tagdækker, når du får arrangeret et møde af Tagpris.dk. Tagdækkeren kan ved besøg rådgive og vejlede dig omkring dit nye tag og efterfølgende udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud på et nyt tag af betontegl.

Vores samarbejdspartnere er alle kompetente og erfarne håndværkere. Du bliver altså sat i kontakt med en håndværker, der har erfaringen og de rigtige kompetencer til at udføre arbejdet på dit tag.

Beregn en pris på et nyt tag af betontegl – Book et møde – Få et tilbud på dit nye tag. Så nemt er det at komme i gang med tagprojektet.