Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Beregn en pris på et nyt tag med ståltagplader med vores online prisberegner, og få din vejledende pris med det samme – helt gratis og uforpligtende.

Med prisberegneren får du hurtigt og nemt indsigt i prisniveauet for din tagløsning. Prisberegneren tager udgangspunkt i Decra-tagplader, som produceres af danske Icopal. Decra-tagplader byder på en bred vifte af løsninger mht. farve, udformning og overfladebehandling og passer til langt de fleste hustyper.

Hvordan beregner du en pris? Find en vejledning her.

Fordele og ulemper ved tagplader i stål

Fordele ved tagplader i stål:

  • Du har masser af farver og profiler at vælge imellem, når du skal vælge tagplader i stål.
  • Et ståltag er både enkelt og hurtigt at lægge – derfor ofte også billigere end andre tagtyper.
  • Ståltagplader er lette. Derfor kan de lægges på tage med en lav taghældning.
  • Tagpladerne kan ofte lægges direkte ovenpå det gamle tag.
  • Ståltagpladerne er meget holdbare og slidstærke.

Ulemper ved tagplader i stål:

  • Tagpladerne skal lægges korrekt – helst af en professionel – ellers risikerer man, at der opstår kondensproblemer samt i værste fald, at taget får rustskader.
  • I visse tilfælde kan man opleve at tagets farve falmer med tiden. Dette ses hos visse farver men ikke andre, så spørg derfor din fagmand til råds, før du vælger ståltagplader.

Læs mere om ståltagplader her – Tagtype.

Indhent et konkret tilbud på et tag i ståltagplader

På Tagpris.dk kan du ikke alene beregne vejledende priser på et nyt tag i ståltagplader – vi tilbyder også gratis hjælp til at indhente et konkret tilbud på dit nye ståltag.

Efter din prisberegning sørger vi for at ringe dig op med henblik på at tilbyde dig hjælp til at komme godt videre med projektet. Når det er ønsket og relevant, arrangerer vi et møde med en fagmand fra dit lokalområde, som kan komme ud og kigge på dit tagprojekt.

Efter mødet vil fagmanden sammensætte et godt, konkurrencedygtigt tilbud på dit nye stålpladetag, som du er fri til at takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.