Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du at investere i et nyt tag i tegl? Prøv vores online prisberegner, og få en pris pr. mail på 2 min.

Tegl er en god, holdbar løsning, når man skal have nyt tag. Selvom tegl ofte er dyrere end “kunstige” tagbelægninger, så udlignes de ekstra omkostninger i mange tilfælde af tagets meget lange levetid.

Prisen på et nyt tag i tegl afhænger af, hvilken type tegl du vælger. Med prisberegneren på tagpris.dk kan du beregne priser på nyt tag med de forskellige tegltyper, sammenligne dem og hurtigt finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvordan beregner du en pris? Find svaret her – Vejledning.

Hvilken tegltype – beton, røde, glaserede eller engoberede?

  • Røde tegl: Naturtegl er den traditionelle røde tegl, som man oftest finder på de danske hustage. Naturtegl er ikke glaserede, men får sin røde farve fra leret, der anvendes til fremstillingen. Et tag i naturtegl har en levetid på op til 100 år.
  • Glaserede tegl: Glaserede tegl er blanke og har en dyb farve – mest velkendt er nok det sortglaserede tegltag, der ofte forbindes med palæer og herskabsvillaer. Det glaserede tegltag har den bedste levetid på markedet, men vær opmærksom på, at stenene kan reflektere solen i meget høj grad og genere naboerne.
  • Engoberede tegl: Et alternativ til glaseret tegl er engoberet tegl. Engoberede tegl er enten matte eller halvblanke alt efter overfladebehandlingen. Engoberede tegl er har en mindre reflekterende overflade end glaserede, men har stadig det meget klassiske og stilrene udseende.
  • Betontegl: Betontegl er det billigere alternativ til lertegl. Betontegl støbes, hvilket resulterer i et meget ensartet udseende. Betontegl fås i et bredere sortiment af farver og former end lertegl, men levetiden er også meget kortere end røde, glaserede og engoberede lertegl.

Læs mere om de forskellige tegltyper her – Tagtyper.

Beregn en pris og indhent et tilbud

Vores online prisberegner har kun muligheden for at levere en vejledende pris på et nyt tag i tegl – beregneren kan naturligvis ikke tage højde for alle aspekterne af din tagopgave, og derfor er prisen, du modtager, en vurdering af prisniveauet for opgavetypen.

Derfor tilbyder vi også gratis hjælp til at indhente et konkret tilbud på et nyt tag i tegl.

Når du beregner en pris og indtaster dine kontaktoplysninger, sørger vi for at kontakte dig snarest muligt for at tilbyde dig et gratis møde med en tagspecialist hjemme hos dig.

Efter mødet, hvor du og fagmanden får en snak om dine behov og den bedste tagløsning, sammensætter tagspecialisten et konkurrencedygtigt tilbud til dig, som du er fri til at takke ja eller nej til.

Læs mere om Tagpris.dk og vores gratis service her.