Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Overvejer du at få nyt zink på taget? Prøv vores online prisberegner og få indblik i prisniveauet med det samme – hurtigt, nemt og helt uforpligtende.

Zink er et godt valg, når du vil have et nyt tag, der er stilrent, moderne, bæredygtigt og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Et tag i zink er som udgangspunkt et blankt tag. Når det udsættes for vind og vejr, sker der en zinkhydroxidering, og pladerne gennemgår en patinering. Det resulterer i, at zinken får en mattere blågrå eller skifergrå farve og bliver særdeles vedligeholdelsesvenligt.

Vil du gerne vide, hvordan du beregner en pris på et tag i zink? Find svaret her – Vejledning.

Sådan fremstilles tagplader i zink

Et tag i zink består af elektrolytisk finzink. Råstoffet smeltes, støbes og opvikles på en stålspole i en ensartet og fejlfri materialekvalitet. Zinken forarbejdes og formes tilsidst til de forskellige tag- og facade beklædningsdele.

Zink er et yderst miljøvenlig og bæredygtigt materiale, da det kan genbruges igen og igen ved nedsmeltning. Op til 96% af zink fra byggeri bliver faktisk genanvendt, uden at materialet mister sin høje kvalitet.

Fordelene ved et zinktag er materialets styrke, formbarhed og lange levetid. Zink har været brugt som tagbelægning igennem mange hundrede år og er stort set vedligeholdelsesfrit.

Sådan får du et tilbud på et nyt tag i zink

Vores prisberegner leverer en vejledende pris på et nyt tag i zink, men har ikke mulighed for at tage højde for alle opgavens aspekter eller for din tagkonstruktions tilstand.

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud på et nyt tag i zink, er det derfor nødvendigt at afholde et personligt møde med en fagmand, som kan vurdere din opgave ved selvsyn.

Med vores gratis og uforpligtende tilbudsservice kan du hurtigt og nemt få et møde med en fagmand hjemme hos dig selv. Det eneste, du behøver gøre, er at indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din opgave – så kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at hjælpe dig videre i processen og tilbyde dig et møde.

Læs mere om vores gratis service her – Om Tagpris.dk.