Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt tag? Prisen beregnes nemt, hurtigt og gratis her på Tagpris.dk.

Priser på et nyt tag varierer meget – det afhænger fuldstændigt af dine ønsker til belægning, af tagets størrelse, hældning, kviste og meget mere. I vores online prisberegner tager vi hensyn til så mange faktorer som muligt, så vi kan give dig et overslag på en pris på nyt tag.

Mere info om pris på nyt tag? Læs om de forskellige tagtyper her

Konkurrencedygtig pris på nyt tag

Prisen er selvfølgelig stadig en overfladisk vurdering, og der skal en snak med en fagmand til, hvis du har brug for en mere konkret vurdering af en pris. Et nyt tag er et stort projekt og en stor investering, og vores prisberegner kan være første skridt i processen.

Når du har lavet en beregning på pris på et nyt tag, får du tilbud om et besøg fra en af vores lokale samarbejdspartnere. En dygtig tagmand fra dit lokalområde vil så komme på besøg og give dig en konkret vurdering af dit tagprojekt og et efterfølgende konkurrencedygtigt tilbud.

Nyt tag – andre vigtige faktorer

Det er vigtigt at se på andre ting end blot etableringsprisen, når du overvejer nyt tag. Pris afhænger typisk også af tagets levetid, og derfor kan et dyrere men mere holdbart tag i sidste ende være en økonomisk fornuftig løsning.

Et tag med lang levetid vil også forøge dit hus’ videresalgsværdi betragteligt. Der er mange overvejelser der skal gøres, hvis du skal have nyt tag – pris og planlægning skal gå op i en højere enhed. Lad Tagpris.dk hjælpe dig godt i gang med dit tagprojekt, beregn din pris på nyt tag i dag.