Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Skal du have nyt tag? Beregn prisen online eller bestil et uforpligtende tilbud på nyt tag Et nyt tag til dit hus er en stor beslutning – kom godt i gang med hjælp fra Tagpris.dk. Her kan du læse meget mere om dine valgmuligheder, når du skal have nyt tag.

Du finder også relevante dokumenter og brochurer, og du kan hurtigt og gratis lave en beregning på, hvad et nyt tag til dit hus koster.

Læs mere her, hvis du skal have nyt tag og vil vide mere om de forskellige tagtyper

Prisen på nyt tag – beregn din pris her

Det er hurtigt, nemt og gratis at beregne prisen på et nyt tag her på sitet. Benyt vores tagprisberegner og udfyld den med dine informationer, så udregner vi et prisoverslag på arbejdet, og sender det til dig i løbet af få minutter.

Det er vigtigt at sige, at der kun er tale om en overslagspris – hvis du har brug for et konkret tilbud på et nyt tag, skal du have besøg af en fagmand, der kan se dit hus og tale med dig om dine ønsker. Vi hjælper dig gerne med at få et uforpligtende møde med en lokal fagmand, så I sammen kan drøfte dine muligheder for nyt tag.

Få et billigt tilbud på nyt tag

Når du har lavet en hurtig og gratis prisberegning på nyt tag her på Tagpris.dk, modtager du dit prisoverslag på e-mail.

Herefter vil vi kontakte dig og tilbyde dig et helt uforpligtende møde med en lokal håndværker, som vil tage en snak med dig om dine behov og ønsker for nyt tag. Han vil herefter sende dig et konkurrencedygtigt, billigt tilbud på nyt tag. Det hele er selvfølgelig både gratis og ganske uforpligtende.