Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Er dit tag ved at være slidt efter mange år med vintre, regn og blæst, og er der endda er begyndt at komme utætheder i taget, skal du måske overveje et helt nyt tag. For de fleste kan det måske virke meget uoverskueligt at skulle have lagt nyt tag, men Tagpris.dk tilbyder dig en nem og hurtig vej til dit nye tag.

Nyt tag, nemt og hurtigt – hvordan?

Beregn en pris – book et møde – få et konkurrencedygtigt tilbud. Så nemt er det!

Tagpris.dk har mange års erfaring med at formidle tagudskiftninger og tagrenoveringer for alle tagtyper. Ved hjælp af vores prisberegner kan du hurtigt og nemt finde frem til prisen for et nyt tag. Prisen, der bliver beregnet med vores prisberegner, er en overslagspris.

Prisberegneren har ikke muligheden for at tage højde for visse detaljer i forbindelse med dit nye tag eller din tagrenovering. Vores tilbudsberegner kan derfor kun give en indikation af prisen for det nye tag, men for de fleste, der går i overvejelses- eller budgetfasen, er det en nem og hurtig måde at få en fornemmelse for prisniveauet for tagopgaven.

Et konkret tilbud på et nyt tag kræver en besigtigelse af en fagmand – denne service tilbyder vi naturligvis også.

Skal du have et nyt tag nu, så kan Tagpris.dk hjælpe dig.

Tagpris.dk samarbejder med tagfirmaer over hele landet, så det er altid muligt at få et gratis og uforpligtende møde med én af vores samarbejdspartnere. Denne vil gennemgå dit projekt og komme med en pris på et nyt tag til din bolig.

Fagmanden vil samtidig rådgive og vejlede dig, så du får det mest fordelagtige tilbud i forhold til pris og kvalitet. Tagpris.dk samarbejder kun med professionelle tagfirmaer, der kan give et billigt konkurrencedygtigt tilbud.

Find frem til hvilken type nyt tag, du ønsker her – Tagtyper