Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.234 anbefalinger
På platformen har vi 97.786 håndværkere
Vi har indsamlet 374.567 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vil du gerne vide, hvad et nyt tegltag koster? Prøv vores online prisberegner og få din pris pr. mail på 2 min.

Skal man have nyt tag, så er et tegltag et godt valg. Et tegltag er holdbart, slidstærkt og har den længste levetid på markedet.

Det er hurtigt, nemt og helt uforpligtende at anvende prisberegneren på Tagpris.dk. Indtast din opgave sammen med din mailadresse – så sender vi dig din vejledende pris op et nyt tegltag pr. mail.

Find en vejledning til din prisberegning her.

Rødt tegltag, glaseret eller engoberet?

Når man vil have et nyt tegltag, så har man visse muligheder for at vælge den type og stil, der passer bedst til huset.

Et rødt tegltag passer til langt de fleste hustyper – røde tegl er blandt de mest populære materialer til tagbelægning og har været anvendt her i Danmark i flere hundrede år.

Et glaseret tegltag er en tagtype, der egner sig særligt til klassiske villaer. Den sortglaserede tegl forbindes oftest med palæer og herskabsvillaer. Glaseret tegl har en dyb farve og en blank reflekterende overflade, der fanger sollyset, når solen står højt.

Et engoberet tegltag minder om glaseret tegl, men er mindre reflekterende, hvilket er en fordel, hvis man bor i et tætbeboet område med mange naboer. Glaserede tegl på taget kan nemlig komme til at genere naboer, der er “modtagere” af det lys, som tegltaget reflekterer. Et engoberet tegltag er særligt egnet til mere moderne ejendomme.

Læs mere om tegltag og andre tagtyper her – Tagtyper

Indhent et tilbud på et nyt tegltag

Da vores prisberegner kun har muligheden for at levere en vejledende pris på et nyt tegltag, tilbyder vi som en gratis service at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på dit nye tag.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger vi for at kontakte dig snarest muligt og hjælpe dig videre med dit projekt.

Vi tilbyder at arrangere et møde med en fagmand fra dit lokalområde – en helt gratis og uforpligtende service, som du er velkommen til at takke nej til, hvis det ikke er relevant for dig.

Læs mere om Tagpris.dk og vores gratis service her.