Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.218 anbefalinger
På platformen har vi 97.824 håndværkere
Vi har indsamlet 374.524 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Her finder du information om nyt tegltag – beregn prisen her på Tagpris.dk.

Her på sitet finder du al den information, som du har brug for, hvis du skal have nyt tegltag. Læs om de forskellige tegltyper og om forskellen på tegltag og andre typer tag. Eller lav en online beregning af prisen på nyt tegltag til dit hus.

Læs mere om nyt tegltag og andre tagtyper her

Nyt tegltag – hvilken tegltype skal du vælge?

Det klassiske lertegl er en smuk og holdbar løsning, hvis du skal have nyt tegltag. Et klassisk tegltag fås ofte med garanti op til 50 år, og i praksis holder de gerne i op til 100 år. Derfor er et nyt tegltag en god løsning, selv om det er relativt dyrt. Det forhøjer nemlig også gensalgsværdien på dit hus, og dermed kan nyt tegltag være et godt valg, også økonomisk, hvis du vælger at tænke langsigtet.

En anden mulighed er betontegl, som tilbyder samme flotte look som et klassisk tegltag, men som er en meget billigere løsning med en kortere levetid.

Få et billigt tilbud på nyt tegltag

Hvis du indtaster dine specifikationer her i vores online prisberegner, får du tilsendt en overslagspris på et nyt tegltag i løbet af få minutter.

Når vi har sendt dig en beregning fra vores onlineberegner, får du også et tilbud om et uforpligtende møde med en lokal håndværker. Han vil komme ud og tale med dig om dine ønsker og behov, og kan bagefter give dig et konkret og konkurrencedygtigt tilbud på dit nye tegltag.