Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Decra tag pris finder du hér:

Før du bruger vores gratis og uforpligtende prisberegner for vejledende tagpriser, vil du muligvis gerne vide mere om: Hvad er et Decra tag?

Decra er bølgeformede tagplader konstrueret ud fra en kerne af zink-galvaniseret stål, belagt med stengranulat, der enten er keramisk farvet eller pulverlakeret. Belægningens produktionsmetode giver, at farveudvalget til disse plader er meget bredt. Selvom Decra er et letvægtstag har det et robust og moderne udseende, der klæder mange huse. Grundet Decrapladernes kvaliteter kan et Decratag – ligesom ståltag – lægges direkte ovenpå et allerede eksisterende tag.

Såfremt du står og skal i gang med at udskifte dit gamle tag, er Decra derfor en løsning du bør overveje. Tagplader fra Decra har mange fordele: Levetiden er lang, idet den særlige konstruktion gør dem mere resistente end mange andre tagtyper overfor det danske vejr.

Der er således garanti på op til 30 år på et tag monteret med Decra tagplader. Derudover har tagpladerne gode lyddæmpende egenskaber, idet stengranulaten er en overfladebehandling der bevidst er designet sådan, at den spreder nedslaget fra den enkelte regndråbe eller det enkelte hagl ud over et større areal. Dermed minimeres resonans i selve Decra-tagpladen og i sidste ende lydniveauet i huset.

Decra tag. Farveægte tagplader

Som nævnt er det især med hensyn til farver, decratag skiller sig ud. Decra tag farver kan varieres på utallige måder og er nærmest kun begrænset af fantasien. Dertil kommer den vigtige kvalitet ved tag fra Decra, at tagpladerne er enormt farveægte. Farverne er særdeles robuste overfor vind og vejrs påvirkning, og du sikres at dit tag vil stå flot mange år fremover.

De gængse farver som sort, bordeaux og rød er naturligvis de mest oplagte valgmuligheder, men har du andre ønsker så tal med den erfarne håndværker, vi formidler kontakten til. Selvom du har meget specielle ønsker sørger vi selvfølgelig for, at din fagmand også kan udføre dét arbejde tilfredsstillende. Uanset hvorfor du ønsker at udskifte dit tag, eller hvilken tagtype du ender med at bestemme dig for, kan du med fordel bruge vores service.

Det er nemt, gratis og uforpligtende at udfylde vores prisberegner. Selve prisberegningen forpligter ikke, men skaber til gengæld mulighed for at blive kontaktet telefonisk og vejledt yderligere af vore dygtige medarbejdere. Du sikres dermed at vi formidler kontakt til den helt rigtige håndværker i dit nærområde, der modsvarer præcis dine specifikke krav til byggeprojektet.

Beregn en vejledende pris med det samme.