Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Prøv vores online prisberegner, og få en pris på et nyt paptag pr. mail nu – nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

Det er enkelt at anvende prisberegneren: Bare indtast din opgave med de relevante mål sammen med din mailadresse – så får du din vejledende pris på et nyt paptag med det samme.

Prisberegneren er altid helt gratis og fuldstændigt uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser på ny tagbelægning, som du har lyst til.

Find en vejledning til vores prisberegner her.

Fordelene ved et paptag

Et paptag er først og fremmest et billigt tag – tagasfalt både er meget billigt at fremstille og hurtigt at lægge. Derfor er totalprisen på et nyt paptag ofte meget lavere end ved andre tagtyper.

Tagasfalt fremstilles af polyester og gummi, der belægges med et vandisolerende lag af bitumen. Bitumen kaldes også naturasfalt, og er et biprodukt, der fremkommer under raffineringen af råolie. Tagasfalt produceres af flere forskellige producenter, heriblandt danske Icopal som producerer tagmaterialer af høj kvalitet.

En anden stor fordel ved denne tagtype er, at et paptag er en meget let form for tagbelægning. Hvis din tagkonstruktion ikke kan bære et tungt tag, så er tagasfalt altså et sikkert valg.

Du kan læse mere om tagpaptagets fordele og ulemper her.

Beregn en pris og indhent et tilbud på et nyt paptag

Har du også brug for et konkret tilbud på et nyt paptag? Med vores gratis tilbudsservice kan du få hjælp til dette.

Vi tilbyder at sætte dig i kontakt med en professionel tagdækker fra dit lokalområde, som kan komme hjem til dig, se på tagopgaven og udarbejde et uforpligtende tilbud på dit nye paptag.

Vi samarbejder med tagspecialister over hele landet og kan derfor alt sætte dig i kontakt med en lokal tagdækker, som har tid og mulighed for at give dig et godt tagtilbud.

For at benytte vores gratis service og booke dit møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren øverst på siden – vi sørger for at kontakte dig snarest muligt herefter.