Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.970 anbefalinger
På platformen har vi 95.649 håndværkere
Vi har indsamlet 371.389 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Phønix tagpap – en god løsning til dit tag Læs mere om Phønix tagpap her på Tagpris.dk. Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om Phønix tagpap og andre typer tagbelægning. Prøv også vores tagprisberegner og få nemt, hurtigt og helt uforpligtende en beregning af prisen på dit nye tag – med Phønix tagpap eller anden tagbelægning.

Tagpap fra Phønix og andre producenter

Udvalget af tagpap har udviklet sig meget over de seneste år, og kvaliteten bliver hele tiden bedre. I dag er tagpap en meget populær og brugt løsning til alle typer tag, og med moderne tagpap har du mange valgmuligheder, når det kommer til farver, æstetisk udtryk osv. Tagpap er også blevet en stærk og holdbar tagløsning med op til 15 års garanti. Producenter at tagpap:

  • Phønix tag
  • Icopal
  • Isola
  • Adeso

Tagpaptyper fra Phønix tagpap

Med tagpap fra Phønix får du tagpap i topkvalitet. Phønix fører både traditionelt tagpap med mulighed for glatdækning, listedækning eller plankedækning, og de fører de mere og mere populære Shingles. Med Shingles får dit tag en flot og anderledes overflade, der nærmere leder tankerne hen på tagsten end på tagpap. Phønix tagpap bruges af en lang række tageksperter og Phønix er blandt markedets førende leverandører.

Pris på tag med Phønix tagpap

Brug vores online prisberegner og beregn prisen på nyt tag med tagpap fra Phønix. Det er ganske enkelt og selvfølgelig gratis. Vi sender din prisberegning til din e-mailadresse i løbet af få minutter. Når du har modtaget beregningen på et nyt tag med tagpap fra Phønix, vil vi efterfølgende tilbyde dig besøg af en lokal tagmand, så du kan få et konkret tilbud på dit forestående tagprojekt.