Tagpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 99.974 anbefalinger
På platformen har vi 95.789 håndværkere
Vi har indsamlet 371.501 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Alt hvad du har brug for at vide om pris for nyt tag

Her hos Tagpris.dk kan du nemt og gratis beregne prisen for et nyt tag på dit hus. Du finder også al den information, som du har brug for, omkring udskiftning af tag og renovering af tag. Din pris for nyt tag afhænger bl.a. af, hvilken type tagbelægning du vælger.

Læs mere om pris for nyt tag med forskellige typer tagbelægning her

Online beregning af pris for nyt tag

Med vores prisberegner får du nemt og uforpligtende et overslag på din pris for nyt tag. Du skal blot indtaste dine informationer om tagbelægning, areal, rygning, ovenlysvinduer osv., så sender vi dig en prisberegning i løbet af få minutter.

Det er vigtigt at sige, at vi selvfølgelig ikke kan udregne en præcis pris for dit nye tag. Prisen, vi sender, er kun et overslag, som kan give dig en idé om økonomien i dit kommende tagprojekt.

Brug for pris på nyt tag? Få et tilbud fra en lokal fagmand

Skal du have en konkret pris på et nyt tag til dit hjem, er det nødvendigt at få besøg af en dygtig og erfaren fagmand. I samarbejde kan I blive enige om dine konkrete ønsker og behov, og fagmanden kan udregne et konkret tilbud.

Hos Tagpris.dk tilbyder vi dig gratis et uforpligtende møde med en lokal fagmand i dit nærområde. Vores samarbejdspartnere har altid høj troværdighed, styr på fagligheden og en konkurrencedygtig pris. Nyt tag er et stort projekt, det ved vi hos Tagpris.dk, og vi hjælper dig godt i gang.